יעל היינמן – ברמן, ליווי משפחות לאורח חיים בריא

זהו טקסט מקדים לטופס הרשמה לסדנאות.
ניתן לספק כאן מידע אודות הסדנאות הקרובות, לציין תאריכים, מיקומים וכדומה.

שם *

מייל *

טלפון *

בחירת מועדי סדנא (ניתן לסמן יותר מאפשרות אחת)

הערות


×

סלט קינואה

סלט קינואה, סלק והפתעות ( בהשראת מיכל וקסמן/ ארוחת ילדים)

מנה עשירה בחלבון מלא מהקינואה, ברזל, סידן וויטמינים מהעלים הירוקים והקינואה.
יכולה להיות סלט וגם מנת החלבון לצמחונים/טבעונים. סלט יפה ומתאים מאד לאירוח.

quinoa salad with beetroot

רכיבים:
1 כוס קינואה מבושלת
3-4 סלקים שנאפו בתנור וגורדו על פומפייה גסה
חבילת בצל ירוק קצוץ קטן
חופן פטרוזיליה קצוצה(עדיף אורגני)
או חופן של עלי בייבי
1/2 כוס צימוקים או חמוציות שטופים היטב
3 כפות צנוברים קלויים במחבת

רוטב:
2-3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בן יין לבן
1 כפית מלח גס
1 כפית דבש

אופן ההכנה:
1. מבשלים את הקינואה:
לוקחים 1 כוס קינואה לבנה/אדומה ושוטפים היטב במשך כמה דק' מתחת למים .
שמים בסיר עם 2 כוסות מים רותחים ומבשלים על להבה קטנה עד שהמים נספגים והקינואה רכה.
2. לערבב עם הסלק המגורר, הירוקים השונים, החמוציות/צימוקים וחומרי הרוטב.
3. כדאי לתת לזה לשהות כמה דקות עם הרוטב וממש לפני ההגשה לפזר את הצנוברים מעל.

 

השאר תגובתך