יעל היינמן – ברמן, ליווי משפחות לאורח חיים בריא

זהו טקסט מקדים לטופס הרשמה לסדנאות.
ניתן לספק כאן מידע אודות הסדנאות הקרובות, לציין תאריכים, מיקומים וכדומה.

שם *

מייל *

טלפון *

בחירת מועדי סדנא (ניתן לסמן יותר מאפשרות אחת)

הערות


×

ארוחה בתבנית

פאי רועים נהדר!!!

המתכון נמצא במקור באתר MAKO,  כבר עשיתי אותו מספר פעמים והוא תמיד משמח את המשפחה והאורחים.
אני אוהבת במתכון שבתבנית אחת הילדים כבר מקבלים חלבון(מהבשר), ירקות ופירה תפוחי אדמה טעים.
לצד זה נשאר רק לחתוך סלט ירקות עם קצת שמן זית ולהנות.

0611GTwinter shepherds pie 434

החומרים:

 500-700 גרם בשר בקר טחון
2 בצל קצוץ קטן
2 שיני שום כתושות
2 גזרים קצוצים קטן ( במעבד מזון או ב- slicer יחד עם הבצל)
1 כפית גדושה פפריקה
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית כמון
מלח, פלפל שחור
צרור פטרוזיליה קצוצה
שמן זית

 לפירה:

 7-8 תפוחי אדמה מבושלים
4 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:

 – לאדות בכף שמן זית את הבצל, הגזר והשום עד לריכוך הגזר.
– מוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים , מערבבים ומפוררים עד שהבשר משנה את צבעו. מוסיפים פטרוזיליה.
– להכין את הפירה
– לחמם תנור ל-190 מעלות
– לשים בתבנית משומנת את הבשר הטחון ומעליו לשטח את הפירה.
– לאפות כ-35 דקות עד שמזהיב.
– להגיש מייד.